Officemanagement

Herken jij dit?

– Er liggen werkzaamheden op je bureau die je steeds weer van je afschuift.
– Je wilt systematisch werken en weer overzicht krijgen.
– Je vindt het lastig om een brief of offerte er netjes uit te laten zien.
– Je secretaresse gaat met zwangerschapsverlof.
– Er ligt een stapel papier die je wilt archiveren maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt.
– Je hebt een belangrijke vergadering en wilt graag dat er een verslag van wordt gemaakt.
– Je secretaresse moet een project voorbereiden maar de dagelijkse werkzaamheden belemmeren dit.
– Je wilt veel liever bezig zijn met zaken die tot je eigen expertise horen, ja toch? Dat wil ik ook.

Dan wordt het tijd om Klara Westra in te schakelen, een professionele project- en managementondersteuner die kwalitatief hoogwaardige secretariële ondersteuning op maat biedt, met oog voor detail. Je kunt mij structureel inschakelen maar ik ben er ook voor je eenmalige opdracht.

Flexibiliteit is mijn kwaliteit!

Als ondernemer komt er veel op je af. En als je geen secretaresse hebt zijn er bepaalde werkzaamheden waar jij gewoon de expertise niet voor hebt. Dan is het toch fijn om terug te kunnen vallen op een professionele kracht, die dan lekker even inspringt en deze zorgen van je afneemt. Na een paar uurtjes zijn de stapels waar je tegen aan keek verdwenen en kun je er weer lekker fris tegen aan met je eigen werkzaamheden.

Maar ook als secretaresse of officemanager is het fijn om af en toe een paar extra handen tee hebben om zelf een aantal andere werkzaamheden op te pakken of af te ronden. En natuurlijk zijn er de dagelijkse werkzaamheden die direct opgepakt kunnen worden en die weer rust gaan geven in je bedrijf.

Moet ik ze nog noemen?
– het verwerken van de post
– e-mailbehandeling
– telefoontjes beantwoorden
– uitwerken van brieven
– afspraken maken
– informatie versturen
– vergaderingen plannen
– notuleren
– uitwerken van offertes en opdrachtbevestigingen
– facturen maken

Met het inzetten van Klara Westra weet je dat je met een gerust hart even in een andere kamer kunt gaan zitten om iets af te maken. Alles wordt goed bewaakt. Inwerktijd is nauwelijks nodig. Zodra ik binnen ben worden werkzaamheden actief aangepakt en zal je ervaren dat je ontzorgt wordt. Er ontstaat voor jou ruimte om bezig te gaan met je eigen activiteiten. Bovendien kan het voordelig zijn om voor bepaalde specialistische werkzaamheden een tijdelijke professionele secretaresse in te schakelen.

Ook voor kleine klusjes

En nee, je hoeft mij niet in te zetten voor een heel pakket aan werkzaamheden.
Bel mij ook gerust voor een klein klusje. Ik kom graag bij je langs om die stapel papier te archiveren, om een factuur of brief te maken in jouw huisstijl, om je te helpen met dat probleem in Excel, of om je werkoverleg te notuleren.
Moet er iets aangepast worden op je website? Heb jij toegezegd dat je de volgende vergadering zou organiseren, maar ben je dit vergeten? Dan bel je met Klara Westra.

We nemen de werkzaamheden door en dan wordt het geregeld. Daar kan je op vertrouwen. En heb je geen werkplek beschikbaar? Geen punt, dan werk ik extern. Ik heb een goede werkplek voorzien van alle moderne gemakken. Door mijn netwerk kan ik bij diverse mensen terecht als een bepaald vraagstuk zich voordoet. Het terug kunnen vallen op dit netwerk, mensen die je kunt vertrouwen, is erg belangrijk.