Klara Westra

Na ruim 8 jaren werkzaam geweest te zijn in de financiële wereld waar ik veel werkervaring en mensenkennis heb opgedaan, ben ik in 2002 ‘zelfstandig’ geworden. Een stap waar doorzettingsvermogen en enthousiasme voor nodig is, en waar ik me volledig op heb gestort. En met succes!
Op diverse plaatsen heb ik mogen laten zien waar ik goed in ben en welke meerwaarde ik voor een bedrijf kan zijn. Ik ben lekker praktisch ingesteld. Nuchter en met een positieve instelling. Ik houd van aanpakken. Ik denk graag mee. Ook wel eens ongevraagd!

De meeste voldoening in mijn werk haal ik uit mensen die blij zijn.
Jij, als opdrachtgever, die blij wordt mij binnen te zien komen. “Fijn dat je er bent en dat je ons komt versterken”, en ook dat jij, als opdrachtgever blij kijkt als ik de deur weer uit loop: “Geweldig, alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid afgerond en alles is netjes achter gelaten”. Geen zorgen meer. Geen open eindjes. Klaar.

Door de veelheid aan opdrachten in verschillende branches krijg ik iedere dag weer de gelegenheid om mijn kennis te vergroten. In ieder bedrijf leer ik weer iets nieuws. Voor mezelf bepaal ik welke kennis ik in een volgende opdracht weer kan toepassen. Op deze manier kan ik steeds efficiënter werken en oplossingen aandragen.