Organisatieservice

Organisatieservice

Naast het notuleren bied ik ook een organisatieservice aan.

  • Het plannen van bijeenkomsten: in de praktijk blijkt het vaak niet zo gemakkelijk om mensen met een volle agenda bij elkaar te krijgen voor een overleg. Het kost veel tijd om tot een datum te komen. Dat kan ik voor je regelen.
  • Het bespreken van de locatie: Als de datum is vastgelegd dient er ook gekozen te worden voor een locatie om te vergaderen. De contacten met de locatie kan ik voor mijn rekening nemen.
  • Faciliteiten: We inventariseren aan de hand van de agenda of er bepaalde faciliteiten nodig zijn. Een microfoon, beamer, internetverbinding, laptop etc. kan een belangrijk onderdeel zijn van een geslaagde bijeenkomst. Ik regel dit voor jou.
  • Agenda en bijlagen: In overleg wordt de agenda gereed gemaakt en worden eventuele bijlagen er bij gezocht. Jij geeft aan wanneer deze stukken door mij verzonden kunnen worden naar de deelnemers.

Maar ik organiseer nog meer!
Ik coördineer graag jouw opening, verhuizing, personeelsfeest, beurspresentatie of studiedag. Het kan allemaal. We gaan in gesprek en aan de hand daarvan ga ik aan de slag. Ik maak een actielijst, zodat er overzicht komt en blijft. Met een uitgebreid netwerk van professionele mensen kan ik voortvarend aan de slag. Korte lijnen zorgen ervoor dat jij als opdrachtgever direct op de hoogte blijft van de stand van zaken.
Wel zo praktisch, toch?